Hoe gaat dat in z'n werk?

Met veel plezier maak ik websites die visueel en functioneel de aandacht trekken en u zult verbaasd zijn over de vele mogelijkheden. Ik doe dat met aandacht en passie en geef uw en mijn verbeelding alle ruimte om speciale resultaten te bereiken. In dit tijdperk van geavanceerde technologie, doe ik er alles aan om veel bezoekers naar uw site te krijgen. Ook via het beheer en bijhouden van de website wil ik bijdragen aan het succes van uw bedrijf, zodat u een goede plaats in de markt verovert, mede doordat de website een blijvende indruk bij de bezoeker achterlaat.

Online’ zijn met een generieke website en standaard design in een verzadigde markt is niet voldoende om jezelf te onderscheiden. Een concept moet uniek en sterk zijn en een basis vormen voor de rest van het project. Het idee voor een website, webshop of webapplicatie wordt in deze fase gevormd.

De term webdesign heeft betrekking op het ontwerpen en vormgeven van de voorkant (front-end) van websites en webshops. De term wordt ook in bredere zin gebruikt, waarbij ook het ontwikkelen van de achterkant (back-end) van de website of webshop in handen wordt genomen. FBW biedt beide onderdelen aan, dus u kunt het gehele proces uitbesteden: wel zo makkelijk en zeker kostenbesparend!

Uiteraard is de website die u nu bekijkt ook door mijzelf gemaakt. Kijk rustig rond op de diverse pagina’s, zoals Abonneeservice, Tekstcontrole, het Aanzien van en Contact.

Veel kijk- en (zie onderaan de pagina’s) luisterplezier!

Waarom voor FBW kiezen

  • Geoptimaliseeerd voor zoekmachines
  • Onbeperkte layout mogelijkheden
  • Uitstekende support