Het Aanzien van: voor een abonnement op deze serie, kijk onderaan op deze pagina.

De boekenserie het Aanzien van is vanaf 1962 een zeer gewild verzamelobject voor mensen die de gebeurtenissen per jaar overzichtelijk gepresenteerd willen zien.

 

Het Aanzien van is een jaarlijks verschijnend boek waarin “12 maanden wereldnieuws in beeld” van het voorafgaande jaar rijkelijk geïllustreerd in kleur wordt weergegeven. De nadruk ligt hierbij op de foto’s met korte verklarende teksten. Het boek dat gemiddeld rond de 200 bladzijden heeft wordt sinds 1962 elk jaar uitgeven door uitgeverij Het Spectrum en wordt sinds 1983 samengesteld door Han van Bree. Het eerste boek werd verkocht voor ƒ 2,75 en was nog in zwart-wit uitgevoerd en had de titel “Het aanzien van het jaar 1962”.

In het boek wordt het belangrijkste Nederlandse en wereldnieuws behandeld, zoals rampen, spanningen, politiek, koningshuizen en sport maar ook bijvoorbeeld films, boeken of rages in binnen- en buitenland. Showbizz kwam in de jaren zestig ook ter sprake maar in de jaren daarna juist weer minder om in de jaren negentig weer prominent terug te keren. Ook geeft het boek een overzicht van bekende overledenen dat jaar en staan alle belangrijke sportuitslagen van dat jaar in het boek.

Terugblik op het jaar 2020

In het Aanzien van 2020 geeft Han van Bree op zijn bekende en veelgeprezen manier een overzicht van twaalf maanden wereldnieuws: direct, verhelderend en met humor.

De opvallendste nieuwsverhalen uit binnen- en buitenland van het hele jaar komen aan bod, voorzien van aansprekende foto’s. Naast wereldschokkende gebeurtenissen is er ruimschoots aandacht voor rages, sport en cultuur.

                    

                                            Han van Bree en zijn serie.

 

 

 

 

 

 

Abonnement

In opdracht van uitgeverij Unieboek | het Spectrum verzorgt FBW exclusief de abonnementen op deze prachtserie.

Door het aanmeldingsformulier hieronder in te vullen en te verzenden wordt u abonnee op de serie het Aanzien van. 

U ontvangt dan jaarlijks als eerste het boek thuis zonder verzendkosten.

De prijs voor het Aanzien van 2020 is € 20,99. De betaling gaat via automatische incasso. Door het aanmeldingsformulier in te vullen en te verzenden machtigt u FBW Woerden tot het doorlopend jaarlijks inhouden van het abonnementsgeld van uw bankrekening. Als u het niet eens bent met een afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem daarvoor dan binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Het abonnement is na het eerste jaar op elk moment opzegbaar.

Wilt u geen abonnement maar alleen dit boek of een of meerdere oudere jaren bestellen, klik dan hier

Op zoek naar een abonnement op een mooi tijdschrift? Ga dan naar de Homepagina en bekijk daar het carrousel.

AANMELDINGSFORMULIER ABONNEMENT

Zonder verzendkosten altijd als eerste bij u op de mat. Neem nu een abonnement! Vul snel het formulier hieronder in.